Sardalleida

La Cobla Jovenívola d’Agramunt estrena logotip amb motiu del seu trentè aniversari.

La Cobla Jovenívola d’Agramunt estrena logotip amb motiu del seu trentè aniversari.
Autoria imatge:
La Cobla Jovenívola d’Agramunt celebra els trenta anys de la seva fundació amb una profunda renovació de la imatge corporativa. Per escollir el nou logotip, la Jovenívola va convocar un concurs de disseny en el qual si van presentar dissenyadors i aficionats d’arreu del país. La barcelonina Alba Morella Teixidor va ser la guanyadora del concurs dotat amb 150 euros de premi. El nou logotip combina el skyline de la població amb els perfils dels diferents instruments de la cobla en una clara intenció d’arrelament de la formació i la seva vila.


Amb una imatge atrevida i colorista, la pàgina web de la Cobla es renova tant visualment com en l’àmbit dels continguts. La discografia, l’agenda dels pròxims concerts o actuacions, els actuals membres de la formació, la història, l’actualitat i el repertori omplen de contingut i d’informació la nova pàgina.


El tret de sortida dels actes de celebració va tenir lloc el passat diumenge 26 de novembre a les 12 del migdia en el Casal Agramuntí, amb un concert a càrrec de la Cobla amb un repertori de sardanes i obres interpretades al llarg de la seva història. El concert va ser dirigit per Jordi Guixé.

La Cobla Jovenívola d'Agramunt es presenta en públic l’11 de setembre de 1987 arran d’una iniciativa de l’Escola de Música i del seu fundador en Ricard Bertran. Altres músics i directors il·lustres de la formació han estat; Joan Farreny, Jordi Vilaró, Dolors Ricart i Esteve Molero en l’actualitat. Al llarg dels anys, la Cobla s’ha endinsat en altres estils musicals amb produccions pròpies, a banda de la sardana, com “Els sons ancestrals del Mar Negre i la Mediterrània”, “Recordansa” junt amb els companys del Grup Sardanista Estol-Espígol i el Grup Escènic Agramuntí i l’estrena de l’espectacle audio-musical “Aigua” dirigit per Esteve Molero en l’acte de proclamació de Mollerussa Capital de la Sardana 2016.

Concerts, ballades i l’enregistrament d’un nou CD de sardanes, entre altres activitats, ompliran l’agenda de la Cobla Jovenívola d’Agramunt al llarg de tot l’any 2018 per celebrar aquest importat aniversari.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA