Sardalleida

Mare Nostrum es proclama campiona de Punts Lliures 2017 en la categoria absoluta

Mare Nostrum es proclama campiona de Punts Lliures 2017 en la categoria absoluta
Autoria imatge:
Figueres va acollir la final d’aquesta modalitat sardanista en què van participar vint colles sardanistes d’arreu de Catalunya.

Després de la seva absència l’any passat del campionat, la colla sardanista Mare Nostrum de Barcelona va retornar amb molta força proclamant-se campiona en la categoria gran en aquesta edició. Les colles lleidatanes que competien en aquesta mateixa categoria, Dolç Infern de Lleida i Estol-Espígol d’Agramunt, van assolir la quarta i sisena posició respectivament.

Xiroia de Barcelona en la categoria Infantil, Montseny de Vic en Juvenils i Aires Gironins en Grans són les altres colles sardanistes guanyadores.

Destaquem la bona actuació de la colla alevina Petits Dimoniets de Lleida, que encara que participés ella sola en la seva categoria, van ser felicitats pel jurat gràcies al bon nivell aconseguit. Les altres colles lleidatanes presents en aquesta final van ser; en categoria Infantil Escarlata, segona posició, i Dimoniets, les dues de Lleida, i en Juvenils: Estelats d’Agramunt i Guspira de Lleida els quals van assolir el quart i cinquè lloc respectivament de la categoria.

Encara que no es preveu cap canvi en la classificació, els resultats definitius seran publicats pròximament un cop siguin rectificats per l’Àrea del Campionat de la UCS. El calendari dels concursos de colles es farà públic el pròxim 16 de desembre amb motiu de la presentació de la Guia Sardanista 2018 que tindrà lloc a les 6 de la tarda en l’Auditori dels Caputxins de Figueres.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA