Sardalleida

L’Auditori Caputxins de Figueres va acollir la presentació de la Guia Sardanista 2018.

L’Auditori Caputxins de Figueres va acollir la presentació de la Guia Sardanista 2018.
Autoria imatge:
El dissabte 16 de setembre la Confederació Sardanista de Catalunya va presentar en l’Auditori Caputxins de Figueres la Guia Sardanista 2018, en el marc de Capital de la Sardana.

155 Aplecs, 49 concursos de colles, ballades, concerts, diades dels socis i els actes Capital de la Sardana conformen el gruix de la guia.

L’acte va comptar amb les principals autoritats de la capital de l’Alt Empordà, el subdirector de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, el president de la Confederació, el coordinador de Capital de la Sardana i la presidenta del Foment de la Sardana Pep Ventura.

Amb una tirada de 15.000 exemplars, la guia es podrà aconseguir en les diferents seus de les federacions, associacions, entitats, en diferents oficines de turisme, en la seu de la Unió de Colles i en la Casa de la Sardana. També es pot consultar a la pàgina web de la Confederació Sardanista de Catalunya.

La guia, que arriba a la seva dissetena edició i compta amb el patrocini de San Miguel, també conté informació d’interès de les cobles i colles sardanistes en actiu.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA