Sardalleida

La Colla Brut Natura celebra aquest 2018 els seus vint anys en actiu

La Colla Brut Natura celebra aquest 2018 els seus vint anys en actiu
Autoria imatge:
El 27 de juny de 1998 feia el seu debut en societat la Colla Brut Natura de les Borges Blanques. Un grup de persones que van decidir unir-se per ballar sardanes, en la incipient modalitat de Punts Lliures. Una colla, formada en els seus inicis per 11 persones i que en l’actualitat ha doblat aquesta quantitat. Un grup en què les diferents edats dels seus components, no són cap impediment per continuar amb l’esperit de passar-ho molt bé ballant sardanes.

Uns anys més tard de la seva constitució, la Colla decidir fer un pas endavant i es van introduir en la sardana d’exhibició i participant en els concursos de colles sardanistes, en els quals hi participen en l’actualitat.

Brut Natura es caracteritza pel seu caràcter inquiet i participatiu. Col·labora de forma activa en les ballades organitzades per l’Agrupació de les Borges, l’Ajuntament de la ciutat o altres institucions i entitats que els hi demanen. Així, els podem veure ballar en el popular Sardanadal, en la ballada que té lloc en el marc de la Fira de l’Oli o en l’Aplec de la Sardana per posar alguns exemples.

La Colla realitza nombroses sortides arreu de la comarca i fora d’ella al llarg de l’any, així com, participacions en fes tes d’aniversaris, accions socials, intercanvis amb altres poblacions i tallers i cursos de sardanes, sardana curta i de punts lliures.

La Colla Brut Natura està presidida per Joana Arrufat i com a caps dansaires, la mateixa Joana i en Andreu Rodríguez.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA