Sardalleida

Nou colles participen en el primer concurs del campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma 2018

Nou colles participen en el primer concurs del campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma 2018
Autoria imatge:
La colla sardanista Dolç Infern de Lleida es va classificar en primer lloc, en la categoria “Gran”, en el concurs del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma que es va disputar diumenge 11 de febrer en la vila de Ponts. El segon lloc va ser per la Colla Aires d’Or de Santpedor i el tercer per la colla amfitriona Fonts de Valldans de Ponts.

En la mateixa categoria hi van competir; Verge del Miracle de Balaguer, Jovencells de Cervera i Flor del Segrià d’Alguaire.

Menys competència hi va haver en les altres categories, ja que només s’hi van presentar una colla en cadascuna d’elles. En juvenils, Guspira de Lleida, en infantils, Demà Jovencells de Cervera i Dimoniets de Lleida en alevins.

La sardana revessa va ser resolta per les colles Jovencells i Demà Jovencells de Cervera i Aires d’Or de Santpedor.

Dolç Infern també és classificar en primer lloc del Grup A en la modalitat de Punts lliures i Dimoniets ho va fer en el Grup B.

La Cobla Vents de Riella va ser l’encarregada de la part musical del concurs. La pròxima cita del campionat tindrà lloc el diumenge 4 de març a les 12 del migdia en la Plaça de la Vila d’Almacelles.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA