Sardalleida

Vents de Riella aconsegueix consolidar el seu projecte musical en tan sols vuit anys de trajectòria.

Vents de Riella aconsegueix consolidar el seu projecte musical en tan sols vuit anys de trajectòria.
Autoria imatge:
L’any 2010, les cobles Riella i Quatre Vents d’Agramunt van decidir fusionar-se i crear un projecte musical de llarg recorregut en comú. D’aquesta fusió va néixer l’actual Cobla Vents de Riella.

En el moment d’iniciar el nou projecte musical, les dues formacions ja comptaven amb uns anys d’experiència previs i amb el comú denominador, d’haver estat formades en l’Escola Municipal de música d’Agramunt sota la tutela d’en Ricard Bertran.

La formació es caracteritza per la joventut dels seus components, per les ganes de gaudir i fer gaudir al públic en cada audició i sobretot, per un esperit de superació que els porta a treballar en altres camps musicals i els hi permet realitzar actuacions, a banda de les audicions de sardanes, com balls vuitcentistes, balls d’esbart, concerts, processons i cercaviles.

L’any 2012 presentaren “Sardanes a la Carta”, un recull de sardanes en format digital amb la particularitat de què van ser els mateixos sardanistes, a través de les xarxes socials, els que van escollir les sardanes que els hi agradaven i la Cobla en va enregistrar les més sol·licitades.

Vents de Riella està preparant un nou projecte musical que estrenaran al llarg d’aquest any i que de moment està en procés de preparació. Jordi Guixé és l’actual director musical de la formació.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA