Sardalleida

Convocatòria de les assemblees de l’ACSTELL, Federació i Coordinadora d’Aplecs.

Convocatòria de les assemblees de l’ACSTELL, Federació i Coordinadora d’Aplecs.
Autoria imatge:
La junta de la Federació Sardanista de les Comarques Lleidatanes ha convocat, conjuntament amb l’ACSTELL i la Coordinadora d’Aplecs de les Comarques Lleidatanes, assemblea general de cada entitat per dissabte 21 d‘abril a les 5 de la tarda a la sala 2 de l’edifici de l’Amistat de Mollerussa.

A l’assemblea estan convocades les més de 60 agrupacions sardanistes adscrites a la Federació i les colles lleidatanes, participin o no en el campionat de l’ACSTELL.

Com és habitual, la Federació concentra en una sola convocatòria les tres assemblees, per tal d’agilitzar els tràmits i alhora evitar desplaçaments innecessaris per les agrupacions i entitats.

Albert Masagué com a president de l’ACSTELL, informarà de les activitats realitzades la passada temporada i les novetats en aquesta nova edició del concurs. L’estat de comptes de l’entitat serà un dels punts també a tractar.

Ester Llovera, presidenta de la Coordinadora d’Aplecs de les Comarques Lleidatanes, explicarà les novetats per aquest 2018 en tot el que fa referència als aplecs, i alhora de la renovació dels convenis amb empreses com Aneto o San Miguel.

Per finalitzar, serà el torn de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, que en veu del seu president, Carles Vall, farà un repàs a la Memòria d’Activitats 2017, a les propostes dels diferents sectors, l’estat de comptes de l’entitat i el pressupost per aquesta anualitat.

En el transcurs de l’Assemblea de la Federació també s’informarà del programa d’ensenyament sardanista que organitza pel dia 6 de maig la Trobada del Saltem i Ballem en la vila d’Agramunt.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA