Sardalleida

Agramunt acull una nova edició de la Trobada Intercomarcal del Saltem i Ballem.

Agramunt acull una nova edició de la Trobada Intercomarcal del Saltem i Ballem.
Autoria imatge:
Els nens i nenes que han participat del programa d’ensenyament sardanista “Saltem i Ballem” tenen una cita el diumenge 6 de maig en la vila d’Agramunt per demostrar tot el que han après en aquest curs i alhora, gaudir amb altres joves d’arreu de la província, d’una matinal plena de jocs i música que ha organitzat el Grup Sardanista Estol.

La Trobada s’iniciarà a 3/4 de 12 del matí amb la rebuda dels participants en la Plaça del Pou amb esmorzar pels dansaires. A continuació, els joves, participaran en una gimcana de temàtica sardanista pels carrers i places de la vila.

Al mateix temps, pels acompanyants, l’organització ha preparat una visita turística pel centre històric de la vila i la visita al refugi antiaeri de la guerra civil, situat en el soterrani de l’església romànica de Santa Maria.

Finalitzarà la trobada un altre cop en la plaça del Pou, on els més petits del Grup Sardanista Estol, la colla infantil i la colla Estelats, demostraran els seus dots dansaires amb un galop i una sardana mixta que combina punts tradicionals i punts lliures.

Seguidament una sardana de germanor interpretada per la Cobla Jovenívola d’Agramunt, clourà la trobada.

L’organització també ha creat l’eslògan “Jo ballo... i tu?” i l’etiqueta #sardacrak per promocionar la trobada en les xarxes socials.

Agramunt s’ha guanyat ser reconegut com el poble sardanista per referència de les comarques lleidatanes, ja que compta amb dues agrupacions sardanistes, dues cobles i tres colles sardanistes de competició.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA