Sardalleida

Agramunt acull un nou concurs del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma

Agramunt acull un nou concurs del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma
Autoria imatge:
El Grup Sardanista Estol-Espígol d’Agramunt organitza una nova edició del concurs de colles sardanistes, el qual arriba a la seva 22a edició. La primera va tenir lloc el setembre de l’any 1996, inclòs en els actes de la Festa Major de la localitat.

En els darrers anys, la cita sardanista, coincideix amb la VI Mostra de Vins i Caves de Proximitat 'D Vins' que té lloc a Agramunt el dissabte 26 de maig. La Mostra omple de visitants la vila i alhora dota al concurs d’una gran afluència de públic.

A les vuit del vespre en el carrer Ensenyament, i al so del Galop, les catorze colles participants es presentaran en públic per disputar-se els punts del concurs i situar-se el millor possible en la taula classificatòria. La Colla Dolç Infern, que de moment lidera la classificació en la categoria Gran, intentarà consolidar-se en la primera posició, fet que no li posaran gens fàcil la resta de colles sardanistes que la segueixen de ben a prop.

En el transcurs del concurs, el grup sardanista Estol-Espígol donarà a conèixer el nom de la nova colla sardanista de la població que competeix en categoria infantil i que de moment ho fa amb el nom del grup. Una nova colla que es va estrenar en el concurs de la passada edició i que lidera la classificació conjuntament amb la Colla Escarlata.

El concurs també és una plataforma perquè els escolars de les dues escoles de la població, convidades per l’organització a participar en la trobada sardanista, mostrin tot el que han après en els cursos del Saltem i Ballem. La Cobla de la vila “Vents de Riella” serà l’encarregada de l’apartat musical.

El Concurs és organitzat pel Grup Sardanista Estol-Espígol, amb el suport de l’Ajuntament d’Agramunt i la col·laboració de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, l’Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA