Sardalleida

Nova cita del campionat de colles sardanistes de la Terra Ferma a Ivars d’Urgell

Nova cita del campionat de colles sardanistes de la Terra Ferma a Ivars d’Urgell
Autoria imatge:
Ivars d’Urgell serà la seu, el diumenge 3 de juny, del cinquè concurs del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma d’aquest any 2018.

La Plaça del Doctor Robert serà l’escenari del concurs que arriba a Ivars d’Urgell a la seva 43a edició. Cal recordar que la població, va acollir la primera edició del Concurs de la Terra Ferma organitzat per l’ACSTELL el 2 de juny de l’any 1974. La vila ha estat seu del concurs des dels seus inicis exceptuant l’anualitat del 2012 que no es va celebrar.

El concurs s’iniciarà a les 12 del migdia amb el galop de presentació de les colles participants. A continuació es ballaran les dues sardanes d’exhibició, la sardana revessa i seguidament la sardana de Punts Lliures i la de germanor. Tancarà el concurs el lliurament d’obsequis i les classificacions. La Cobla serà la “11 de Setembre” i en cas de mal temps es traslladarà al Pavelló Poliesportiu. Per les colles que ho desitgin, l’organització ha habilitat el Centre Cultural Recreatiu per l’abillament.

El Concurs és organitzat per l’Agrupació Sardanista Club Joventut Recull, presidida per Lluís Bech, amb el suport de l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell i la col·laboració de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, l’Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA