Sardalleida

El grup sardanista Balàfia celebra els 25 anys de cursos de sardanes envoltats de sardanistes d’arreu del territori

El grup sardanista Balàfia celebra els 25 anys de cursos de sardanes envoltats de sardanistes d’arreu del territori
Autoria imatge:
La plaça del Centre Cívic de Balàfia es va quedar petita el passat dissabte 9 de juny amb motiu de la celebració del 25è aniversari dels cursos d’ensenyament de la sardana que organitzen el grup sardanista de setembre a juny.

La gran sorpresa de la diada fou l’estrena de tres noves sardanes, de les quals tan sols se’n sabia el nom d’una d’elles, “Balàfia 25 anys de records” del compositor Martí de Joan.

La segona de les sardanes d’estrena i que no figurava en el programa fou “Font de Valldans” sardana del compositor Jeroni Velasco i que el grup de Balàfia va dedicar a la colla sardanista de Ponts. I la tercera estrena la dedicaren als sardanistes; Pau i Angusties, amb la sardana “Fil d’Or” de la compositora Maria Mercè Navarro.

Com és tradicional la cobla Contemporània va ser la formació que interpretà el repertori sardanista. Els assistents també van poder visitar l’exposició dedicada als 25 anys que estava situada en el vestíbul del Centre Cívic i gaudir d’un abundant refrigeri organitzat pel mateix grup sardanista.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA