Sardalleida

Autocar per participar en La Sardana per la Llibertat a Banyoles

Autocar per participar en La Sardana per la Llibertat a Banyoles
Autoria imatge:
Els Amics de la Sardana d’Alguaire amb el suport de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, organitza un autocar per assistir a la “Sardana per la Llibertat” que tindrà lloc a Banyoles el pròxim dissabte 30 de juny.

“Sardana per la Llibertat” té com a objectiu encerclar l’Estany de Banyoles de sardanistes en un clam conjunt del món sardanista per a la llibertat dels presos polítics.

L’autocar sortirà a les 8 del matí d’Alguaire i farà parada a 2/4 de 9 a Mollerussa en la nova estació d’autobusos. A les 12 del migdia hi ha prevista l’arribada a Banyoles.

Els participants que ho desitgin poden participar en el 66è Aplec de la Sardana de Banyoles, que té lloc en horari de matí i tarda en el mateix estany Entre les pesqueres de Santa Rosa i la d'en Magdalena i que comptarà amb les cobles Mil·lenària, La Principal de Porqueres i Contemporània.

A les 8 de la tarda tindrà lloc l’acte anomenant “Sardana per la Llibertat”.

A les 9 del vespre està prevista la tornada cap a Mollerussa i Alguaire. El preu de la sortida és de 17 euros. Els interessats en participar-hi s’han de posar en contacte amb Els Amics de la Sardana d’Alguaire en el correu electrònic a:
amicsdelasardana@gmail.com.

La data límit per la inscripció és el dilluns 25 de juny.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA