Sardalleida

Territoris.cat projecta el món sardanista amb la nova secció Tres i Fora

Territoris.cat projecta el món sardanista amb la nova secció Tres i Fora
Autoria imatge:
Amb la voluntat d'obrir una nova finestra a la divulgació de l'entorn sardanista de la demarcació de Lleida, el diari digital Territoris.cat ha incorporat la secció Tres i Fora, en la que es pot trobar informació actualitzada i l'agenda d'activitats.

Aquesta nova secció compta amb el suport de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, i per aquest motiu el passat dimarts, el president de la Federació Carles Vall i el responsable de comunicació Joaquim Fabrés van visitar la redacció de Territoris.cat, on es van reunir amb el director Josep A. Pérez. En la reunió es va perfilar la imatge i els continguts que progressivament s'aniran incorporant a la secció.

Carles Vall, va mostrar la seva satisfacció per aquesta nova eina de divulgació de la sardana, que amb les noves tecnologies i canals digitals té la possibilitat d'arribar a més públic i així consolidar la seva presència en l'entorn de la cultura popular del país.

El canal disposa també d'una secció de vídeos en la que les colles i els municipis poden fer arribar imatges per tal de fer-ne difusió. També compta amb una canal de ràdio en el qual es poden escoltar els programes emesos per Ràdio Ponent, Sardanes al Pla, i pròximament es podria incorporar el programa Germanor de Ràdio Tàrrega.

Territoris.cat vol contribuir a la divulgació del dinamisme cultural del territori, i en especial en aquells àmbits que representen identitat i pertinença al nostre país.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA