Sardalleida

La Trobada de Sardanistes Adults del Saltem i Ballem aplega a més d’un centenar de dansaires a Torres de Segre

La Trobada de Sardanistes Adults del Saltem i Ballem aplega a més d’un centenar de dansaires a Torres de Segre
Autoria imatge:
El dissabte 16 de juny a les 8 de la tarda, el pati de les Escoles de Torres de Segre va ser l’escenari de la 25a Trobada de Sardanistes Adults del Saltem i Ballem 2018.

Els més d’un centenar de sardanistes, provinents de diferents poblacions de la província, representaven a les colles, 27 d’abril de Lleida, Amics de la Sardana d’Almacelles, Alpicat, Grup Sardanista Balàfia, Santa Maria de les Franqueses, Escola Sardanista de Torres de Segre i Amics de la Sardana d’Alguaire.

Les colles es van presentar davant el nombrós públic assistent amb un galop de fantasia. Seguidament van ballar una sardana de lluïment i posteriorment van demostrar les seves habilitats amb els punts lliures.

Abans de finalitzar la trobada amb la sardana de germanor, va tenir lloc el lliurament de regals i obsequis per gentilesa de l’Ajuntament i l’Escola Sardanista de Torres de Segre, l’organització del Saltem i Ballem i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

La Trobada va ser presidida per la Sra. M. José Invernón Mòdol, presidenta del Consell Comarcal del Segrià, el Sr. Francesc Casals, regidor de cultura de l’Ajuntament de Torres de Segre, El Sr. Joaquim Rucabado, president de la Confederació Sardanista de Catalunya, el Sr. Carles Vall, president de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, la Sr. Pilar Torrades, presidenta del Saltem i Ballem i la Sra. Josefina Puigvecino, presidenta de l’Escola Sardanista de Torres de Segre.

L’organització del Saltem i Ballem estan ultimant els últims detalls dels pròxims cursos del programa d’ensenyament sardanista tant el de les escoles com per els adults a implantar el proper curs escolar.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA