Sardalleida

Torregrossa celebra l’aplec de la sardana

Torregrossa celebra l’aplec de la sardana
Autoria imatge:
El pròxim dissabte 14 de juliol tindrà lloc, a partir de les vuit del vespre, l’Aplec de la Sardana de Torregrossa. La pista poliesportiva descoberta de la població acollirà a tots els vilatans i als sardanistes procedents d’altres poblacions que participin de la tradicional trobada.

Les divuit sardanes de què consta el programa sardanista seran interpretades per la Cobla Jovenívola d’Agramunt en audicions de tarda i de nit.

Els dansaires gaudiran de sardanes d’autors clàssics com Tomàs Gil i Membrado, Josep Saderra o Ricard Viladesau i d’altres d’actuals com Jordi León, M. Mercè Navarro, Carles Santiago o Enric Ortí entre altres. També figura en el programa la sardana Porta-la amb tu, del compositor de la Catalunya Nord Olivier Marquès guanyador del concurs de la Sardana de l’Any 2016.

L’organització també oferirà a tots els assistents que ho desitgin, el tradicional sopar de l’aplec que se servirà a 2/4 de 10 del vespre. En el transcurs de l’Aplec se sortejaran productes cedits per empreses i comerços de la població. En cas de mal temps, la trobada es durà a terme en la Sala Recreativa Municipal.

L’Agrupació Sardanista de Torregrossa, organitzadora de l’Aplec conjuntament amb l’Ajuntament de la població és presidida per M. Lurdes Martí.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA