Sardalleida

Nova edició de l’Aplec de la Sardana de Bellvís

Nova edició de l’Aplec de la Sardana de Bellvís
Autoria imatge:
La Plaça Catalunya serà l’escenari de l’Aplec de la Sardana de la Vila de Bellvís, el qual arriba aquest 2018 a la seva vint-i-novena edició. L’Aplec, que s’iniciarà a les 8 del vespre del dissabte 21 de juliol, constarà de dues ballades de nou sardanes cadascuna interpretades per la cobla Jovenívola d’Agramunt. En la mitja part se celebrarà el sopar popular de l’aplec.

El repertori sardanista combina autors de diferents èpoques aconseguint una audició molt ballable de sardanes de tots els estils i alhora i molt agraïda per part dels sardanistes.

La Jovenívola d’Agramunt interpretarà composicions d’autors clàssics com “La festa de l’aigüeta” d’en Ricard Viladesau, “En xampinya petit” d’Enric Gratacós o “Ets bonica” d’en Josep Saderra, i també de compositors actuals com “La platja dels Bots” d’Alfred Abad, "La Plaça del paraigües” d’en Carles Santiago o “Porta-la amb tu” del compositor de la Catalunya Nord i Premi Popular en el concurs de la Sardana de l’Any 2016, Olivier Marqués.

En el transcurs de l’Aplec se sortejaran lots de productes gentilesa del comerç local i tindrà lloc un Concurs de Colles Improvisades. La trobada sardanista és organitzada per l’Agrupació Sardanista de Bellvís i la Colla Sardanista “Xalem” amb el suport de l’Ajuntament de Bellvís.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA