Sardalleida

La Copa Catalunya de sardana esportiva celebra la seva primera edició

La Copa Catalunya de sardana esportiva celebra la seva primera edició
Autoria imatge: FSCLL

Les 10 colles participants en aquesta primera edició de la Copa Catalunya de sardana esportiva, organitzada per la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, van exhibir tot el seu potencial el passat dissabte 28 de juliol en la Plaça de Sant Francesc de la capital de la Conca de Barberà.

Mare Nostrum de Barcelona es va endur el campionat en la categoria Gran o Absoluta, per davant de Dansaires del Penedès, d'El Vendrell; Mans Amigues, de Cassà de la Selva; Nova Tarragona Dansa, de Tarragona; Riallera, de Vic i Xàldiga, de Barcelona.

En categoria Veterans el triomf va ser per Toc de Dansa de Tarragona. Les altres colles que van participar en aquesta categoria van ser: Dansaires de Maig, de Barcelona; Encara hi Som, de Vilanova i la Geltrú; i Penedès, d'El Vendrell.

La Copa Catalunya és una nova modalitat de competició en la qual les colles s’enfronten aparellades previ sorteig inicial. Les sardanes que han defensat les colles han estat les sorgides del sorteig d’una llista amb 16 propostes musicals. La part musical va anar a càrrec de la cobla Ciutat de Cornellà.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA