Sardalleida

Vuit colles van participar en la primera edició del concurs de colles sardanistes de la vila de Golmés

Vuit colles van participar en la primera edició del concurs de colles sardanistes de la vila de Golmés
Autoria imatge: FSCLL

El dissabte 4 d’agost, el pavelló Salvador Ezquerra de Golmés va ser la seu del primer concurs de colles sardanistes que té lloc en la vila del Pla d'’Urgell.

Les colles es van presentar al públic assistent amb el galop “Toc de festa”. La primera de les sardanes a defensar va ser “Festeig” d’en Ricard Viladesau, seguidament va ser el torn de “Paraigües i Xemeneies” del compositor Daniel Gasulla i a continuació “Mollerussa Capital de la Sardana 2016” d’Òscar Barqué, el qual va estar present en el pavelló, interpretada en la modalitat de punts lliures per algunes de les colles que participaven en el concurs. La Cobla Nova Blanes va ser la formació musical de l’esdeveniment.

“El Parc de la Guineu” d’en Pere Fontàs com a sardana de germanor i un repicó de la Santa Espina van concloure el concurs.

Font de Valldans de Ponts; Verge del Miracle de Balaguer; Grup Sardanista Balàfia de Lleida; Dansaires del Pi d’Alpicat; Brut Natura de les Borges Blanques; Ferma de Ponent de Bellpuig; Flor del Segrià d’Alguaire i Somnis del Pla de Mollerussa van ser les vuit colles participants.

Un cop finalitzat el concurs, Jordi Calvís, alcalde de Golmés va agrair a l’Acstell i a la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida l’organització del concurs a la vila i a totes les colles sardanistes la seva participació en el concurs i els va encoratjar a retrobar-se de nou en una nova edició.

El 44è Campionat de Colles Sardanistes de les terres de Lleida arrancarà de nou el dissabte 1 de setembre a Encamp i el diumenge 2 de setembre a les Borges Blanques. Continuarà al llarg del mes de setembre el dissabte 8 a Vilanova de Bellpuig, el diumenge 9 a Tàrrega i el diumenge 23 a Cervera. El mes d’octubre aplega els concursos de Verdú, el diumenge 7 i el de Bellvís el diumenge 28. Com és tradicional la ciutat de Balaguer acollirà la final del Campionat de la Territorial de Lleida i el Bàsic de Catalunya el diumenge 11 de novembre.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA