Sardalleida

Curs de sardanes a Sidamon i Térmens

Curs de sardanes a Sidamon i Térmens
Autoria imatge: FSCLL

Els mesos de juliol i agost també són un bon moment per aprendre a ballar sardanes, i així ho demostren el taller que s’imparteix a Sidamon i el curs a Térmens amb el suport dels Ajuntaments de les poblacions que els organitzen i impartits per monitores de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

El taller de sardanes a Sidamon, cinc sessions més una ballada final, té lloc els dijous de juliol i d’agost de 2/4 de 10 a 2/4 d’11 de la nit i està obert a totes les edats. Hi participen una trentena d’alumnes entre grans i petits i clourà amb una ballada el divendres 24 d’agost. El curs està impartit per la monitora Adela Perelló.

Térmens, per tercer any consecutiu, imparteix tot un curs de sardanes, 10 classes i ballada final, tots els dilluns de les 10 a les 11 de la nit a càrrec de la monitora Montse Minguella. En el curs hi participen una trentena d’adults i una dotzena de nens i nenes. Una ballada oberta a tota la població el dimecres 12 de setembre clourà el curs.

Els tallers i cursos sardanistes s’emmarquen en el programa d’ensenyament de la sardana “Saltem I Ballem” de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA