Sardalleida

Deu colles sardanistes participen en el concurs de Les Borges Blanques

Deu colles sardanistes participen en el concurs de Les Borges Blanques
Autoria imatge: FSCLL

La capital de les Garrigues va acollir una nova edició del concurs de colles sardanistes del Campionat Territorial de Lleida (ACSTELL) el passat diumenge 2 de setembre amb la participació de 10 colles sardanistes pertanyents a tres categories. L’esdeveniment sardanista va tenir lloc en la plaça 1 d’octubre a les 12 del migdia amb la cobla Juvenil Ciutat de Solsona.

En categoria Gran, la colla Dolç Infern del Grup Sardanista Montserrat va guanyar el concurs de Borges Blanques, fet que encara la situa més al capdavant de la classificació general. El segon lloc va ser per la colla de Ponts, Font de Valldans i tacar el pòdium la colla Verge del Miracle de Balaguer. Completaren la classificació Aires d’Or de Santpedor, Jovencells de Cervera, Brut natura de les Borges Blanques i tancaren empatats a punts, Flor del Segrià d’Alguaire i Somnis del Pla de Mollerussa.

En les categories infantils i juvenils només hi va participar una colla per categoria, per tant, ni Demà Jovencells ni Guspira van tenir competència.

El dissabte 1 de setembre va tenir lloc el concurs de colles sardanistes d’Encamp puntuable pel Campionat de la territorial de Lleida. En aquest concurs es va proclamar guanyadora, la colla Toc de Dansa de Tarragona, seguida de Colla Sabadell, de Sabadell, Continuïtat de Torroella de Montgrí i Fonts de Valldans de Ponts.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA