Sardalleida

Vint-i-sis participants en el 1r. Concurs Individual de Sardana Revessa de Mollerussa

Vint-i-sis participants en el 1r. Concurs Individual de Sardana Revessa de Mollerussa
Autoria imatge: Josep Blasi

L'èxit de la convocatòria assegura una segona edició

La Sala d'Actes del Centre Cultural de Mollerussa va ser la seu del 1r Concurs Individual de Sardana Revessa que es va celebrar a la capital del Pla d'Urgell el diumenge 14 d'octubre.

Els 26 participants van competir per esbrinar el tiratge de les 8 sardanes revesses interpretades per la Cobla Jovenívola d'Agramunt i sota la direcció del reconegut revessaire Joan Manuel Paños.

Ivet Atsarà de Terrassa en infantils i Júlia Prat de Cervera en juvenils, van ser les úniques participants en aquestes categories però amb un excel·lent resultat.

Josep Vilaplana de Sant Vicens dels Horts es va endur el triomf en categoria Veterans i Jaume Roca de Badalona en categoria Grans empatats a punts amb Sandra Graupera de Mataró.

La matinal sardanista va començar amb un curs intensiu d'iniciació a la sardana revessa impartit per en Joan Manuel Paños, sardanista i reconegut revessaire i un dels promotors del programa online revesses.cat. 

En el curs, en el qual van participar quinze persones, Paños va donar pautes i consells per tal d'esbrinar el tiratge d'aquesta modalitat de sardana composta expressament per tal de complicar la seva resolució.

L'èxit d'aquesta primera convocatòria assegura una segona edició també el mes d'octubre de l'any 2019.

El lliurament de premis va comptar amb la presència de Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, Joan Ramon Domingo, regidor de Cultura, Carles Vall, president de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i en Joaquim Fabrés, president de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA