Sardalleida

El concurs de colles sardanistes de Bellvís acull un concurs del Bàsic Gran Final B

El concurs de colles sardanistes de Bellvís acull un concurs del Bàsic Gran Final B
Autoria imatge: Xalem

Hi participaran 30 colles sardanistes d'arreu de Catalunya

 La plaça de la Verge de les Sogues de Bellvís serà l'escenari d'un nou concurs de la territorial de Lleida i també del Bàsic Gran Final B de Catalunya.

En el concurs, que s'iniciarà a les 12 de migdia amb la cobla Jovenívola d‘Agramunt, s'han inscrit un total de 27 colles en la territorial de Lleida i 4 en el Bàsic de Catalunya.

En la categoria Gran es disputaran el podi 15 colles sardanistes; Flor del Segrià d'Alguaire, Verge del Miracle de Balaguer, Font de Valldans de Pons, Ferma de Ponent d'Arreu de Ponent, Encara Hi Som de Vilanova i la Geltrú, Estol-Espígol d'Agramunt, Amunt i Crits de Terrassa, Dolç Infern de Lleida, Humor i Alegria de Vilanova i la Geltrú, Brut Natura de les Borges Blanques, Continuïtat de Terrassa, Jovencells de Cervera, Somnis del Pla de Mollerussa, Ressó de Sabadell i Xalem de Bellvís.

En Juvenils es disputaran el triomf les colles Estelats d'Agramunt, Cabirols de Sabadell, Cors Juvenils de Terrassa i Guspira de Lleida.

Tres colles de les comarques lleidatanes participaran en categoria Infantil; Demà Jovencells de Cervera, Escarlata de Lleida i Esbarzer d'Agramunt.

I en les colles dels més petits hi participaran; Petits Dimoniets i Dimoniets de Lleida, Petits Amunt i Crits de Terrassa i Trapelles de Sabadell.

Les colles que disputen un lloc en el podi final del Bàsic Gran grup B són: Dolç infern de Lleida, Mirant al Cel de Sabadell, Encís de Manlleu i Conti 2000 de Torroella de Montgrí.

Bellvís és l'últim concurs abans de la gran final que com és tradicional, tindrà lloc a Balaguer el diumenge 11 de novembre.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA