Sardalleida

Montblanc Capital de la Sardana 2018 encara la recta final dels actes de la seva capitalitat

Montblanc Capital de la Sardana 2018 encara la recta final dels actes de la seva capitalitat
Autoria imatge: Comunicació MCDLS

Final de Punts Lliures, Premis Capital de la Sardana, Presentació de la Guia Sardanista i la Festa de les Colles són els últims actes de capital de la Conca de Barberà com a Capital de la Sardana 2018.

La gran Final de Punts Lliures tindrà lloc el diumenge 25 de novembre a les 11 del matí en el poliesportiu de la vila. La final d'aquesta modalitat sardanista aplegarà 22 colles d'arreu del territori en diferents categories, les quals hauran de demostrar tot el treball fet per aconseguir pujar al podi.

De les 22 colles inscrites, 3 pertanyent a la categoria Aleví, 2 a Infantils, 8 a juvenils, 6 a Grans i 3 a la categoria de Veterans.

Els premis Capital de la Sardana es lliuraran el dissabte 15 de desembre. En el mateix acte es presentarà la Guia Sardanista 2019. Els assistents a l'acte gaudiran d'un concert a càrrec de la cobla Tres Vents.

Els premis Capital de la Sardana són un reconeixement a persones, entitats o institucions que han desenvolupat una tasca de promoció i divulgació de la sardana i de la dansa tradicional.

La Guia Sardanista recopila els aplecs, concursos de colles, agenda de la capital de la sardana, concursos de revesses i altres actes destacats de l'any sardanista a arreu del territori. La guia també es pot consultar a la pàgina i agenda de la Confederació.

La festa de les colles, que tindrà lloc el 24 de febrer, s'ha convertit en punt de trobada de les colles sardanistes i alhora tanca d'una manera festiva el campionat. També, el mateix dia, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya manté una trobada amb els capdansers de les colles participants en els diferents campionats per tal d'exposar els nous punts del reglament i copsar l'opinió dels dansaires.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA