Sardalleida

Més de 70 nenes i nenes participen en el Sardajove

Més de 70 nenes i nenes participen en el Sardajove
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Els sardanistes més joves del campionat va gaudir tots plegats de les activitats del Sardajove, Trobada de sardanistes infantils i juvenils, que va tenir lloc a partir de les 6 de la tarda en el marc de la Nit de la Sardana.

Les activitats, organitzades per monitors sardanistes, van consistir en diversos jocs al carrer a primera hora com el llançament de l'espardenya i la confecció de capgrossos. Els més grans van escriure un manifest sardanista que van llegir en el lliurament dels premis del campionat.

Un cop finalitzades les activitats, tots els participants,  van entrar a l'església de Sant Miquel Arcàngel al ritme dels grallers de Balaguer i amb globus a les mans que van fer explotar un cop llegit el manifest.

Potenciar i donar visibilitat als dansaires més joves és fonamental per la bona salut, no tan sols del campionat de colles, sinó pel sardanisme en general.

La Federació Sardansita de les Comarques de Lleida agreix a tots els monitors i monitores la seva implicació, esforç i participació activa en la Nit de la Sardana. Col·laboració que sens dubte, ha estat punt clau de l'èxit aconseguit.


0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA