Sardalleida

El programa d'informació Sardanista Germanor arriba a l'emissió número 1.000

El programa d
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

22 anys del programa dirigit i presentat per Carles Vall i Josep M. Castelló

El dimecres 5 de desembre, el programa d'informació sardanista Germanor, emès per Ràdio Tàrrega tots els dissabtes a les 9 del matí i amb reemissió el mateix dissabte a les 4 de la tarda, va entrar en la història de la ràdio a les nostres contrades amb l'enregistrament del programa número 1.000.

Amb un espectacular muntatge en l'escenari del Teatre Ateneu de Tàrrega, amb 14 convidats en directe i més d'una vintena que si sumaren enviant les seves salutacions, amb una durada excepcional de dues hores i amb la participació d'autoritats, familiars i amics, el programa s'enregistra fora dels estudis de l'emissora i obert a tots els oients, per tal de celebrar aquesta important efemèride.

Germanor, presentat i conduït per Carles Vall i Josep M. Castelló des dels seus inicis el 14 d'octubre de 1997, ara fa 22 anys, va comptar en aquesta especial edició amb la participació d'en Xavier Vall, col·laborador puntual del programa, el qual va posar a prova la memòria i els coneixements sardanistes dels convidats amb un joc de preguntes amb un CD de regal pel guanyador.

Per la taula de convidats i en cincs bloc diferents, hi van participar; Joaquim Rucabado, president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Fabrés, president de l'Agrupació de Mollerussa i responsable de comunicació de la FSCLL, Joan Farreny, pare i fill, músics, Josep M Armengol, sardanista, Francesc Gasull, anterior director de Ràdio Tàrega, Cesc Giró, periodista de RAC1, Josep M de las Heras, expresident de la FSCLL, Concepció Morera, sardanista i col·laboradora, Josep M. Gràcia, habitual col·laborador de Ràdio Tàrrega i el regidor de cultura de l'Ajuntament de Tàrrega en Raül Palacios.

També hi van voler deixar la seva felicitació, personatges com la il·lustradora Pilarín Bayés, el periodista i escriptor Martí Gironell, el periodista i presentador del programa Mans a Catalunya Ràdio, Quim Rutllant, personalitats del món sardanista d'àmbit català com, Nuri Escudé, Joan Ventura, Jordi Grau, Jordi Gallegos, Victor Sallés, Josep Pomés i el músic i compositor Carles Santiago. També hi participaren presidents d'agrupacions, entitats i personalitats del món sardanista lleidatà com Josep M Fontanet, Ferran León, Ester Llovera, Pilar Torrades, Albert Masagué, Teresa Prats, Albert Martín, Elena Santamaria, Rosa Perelló I l'actual directora de Ràdio Tàrrega, Gemma Peris i el tècnic de l'emissora Ramon Puiggener.

Carles Vall i Josep M Castelló van agrair les mostres de suport rebudes al llarg dels anys i en aquesta edició especial, fet que els encoratja a continuar editant i dirigint el programa radiofònic Germanor i l'eminentment musical Escoltant Sardanes que s'emet els diumenges a les 10 del matí i en reemissió a les 4 de la tarda del mateix diumenge.

Germanor, Escoltant Sardanes, també a Ràdio Tàrrega i dirigit per Carles Vall i Josep M Castelló, i Sardanes al Pla a Ràdio Ponent, són els tres únics programes amb contingut cent per cent sardanista a la nostra demarcació.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA