Sardalleida

El Sardanadal omple, un any més, el Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques

El Sardanadal omple, un any més, el Pavelló de l
Autoria imatge: Colla Brut Natura

L'estrena de la sardana "Brut Natura" moment emotiu de la festa sardanista.

El tradicional Sardanadal, ballada de sardanes i posterior concert i ball, el qual va tenir lloc a les Borges Blanques el dissabte 22 de desembre, s'ha convertit al llarg dels anys en un referent en el calendari sardanista de les contrades de Lleida i com no, de la Capital de les Garrigues.

El sardanistes van gaudir a la tarda d'una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Orquestra Selvatana. En el transcurs de la ballada va tenir lloc l'estrena de la sardana "Brut Natura" dedicada a la colla sardanista de la ciutat en commemoració dels 20 anys de trajectòria. La sardana és un encàrrec de la mateixa colla al compositor Jordi Feliu.

La Colla Brut Natura va ballar una sardana d'exhibició, acompanyats de sardanistes del Casal de la Gent Gran de Les Borges Blanques sota la direcció de la sardanista Magda Boldú.

La sardana d'estrena es tornar a interpretar al vespre però amb la sorpresa per a tots els assistents, de l'acompanyament amb imatges de la colla al llarg de la seva història.

L'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques és l'organitzadora del Sardanadal

Amb aquesta estrena, Brut Natura tanca els actes de celebració del 20è aniversari que s'han desenvolupat al llarg d'aquest any 2018.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA