Sardalleida

Recta final per a Montblanc Capital de la Sardana 2018

Recta final per a Montblanc Capital de la Sardana 2018
Autoria imatge: Montblanc Capital de la Sardana 2018

Perpinyà agafarà el relleu el pròxim 16 de març

Montblanc programa els últims actes del que ha estat la Capital de la Sardana que es van iniciar amb l'acte de proclamació el passat més de març de 2018.

Un any ple d'activitats sardanistes i culturals amb els quals la capital de la Conca de Barberà ha projectat tot el seu patrimoni històric de la mà de la nostra dansa arreu de tot el país.

El diumenge 3 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda, tindrà lloc en l'Església de la Magdalena un concert amb l'Orquestra Capital 2018. Una formació composta per diferents músics d'altres orquestres units exclusivament per aquesta ocasió. Els assistents gaudiran d'un concert de música clàssica de compositors internacionals i d'una selecció de música catalana d'obres per a corda i piano.

El dissabte 16 de febrer el Teatre del Casal acollirà, a les 6 de la tarda, un concert de sardanes d'autors montblanquins amb la Cobla Jovenívola de Sabadell.

La Festa anual de les Colles se celebrarà el cap de setmana del 23 i 24 de febrer a Montblanc. L'activitat, organitzada per la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya ha organitzat un cap de setmana ple d'activitats per a totes les edats dirigit a totes les colles que han participat en els diferents concursos de colles sardanistes que s'han celebrat al llarg d'aquest 2018 arreu del territori.

El dissabte 9 de març, a l'església de la Magdalena se celebrarà l'acte institucional de Cloenda de la Capital a càrrec de Factoria Bram, jove companyia de creació d'espectacles i produccions culturals.

Perpinyà agafarà oficialment el relleu a Montblanc amb l'acte de proclamació com a Capital de la Sardana 2019 en un acte que tindrà lloc en la ciutat de la Catalunya nord el dissabte 16 de març.

Recordem que les pròximes capitals de la sardana serà Sant Feliu de Guíxols el 2020 i Balaguer el 2021.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA