Sardalleida

Reunió ordinària de la Junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Reunió ordinària de la Junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

En la reunió de la junta de la FSCLL, que va tenir lloc el dilluns 28 de gener de 2019, s'acorda programar l'assemblea general de la Federació i les diferents sectorials pel dissabte 6 d'abril a la tarda. Des de la federació, es fa una crida a la participació en l'assemblea i en les diferents reunions i trobades com a punt d'intercanvi d'idees i experiències per a un fi comú. En data oportuna es realitzarà la convocatòria.

El president informa de l'enviament d'una carta a totes les entitats sardanistes de la demarcació demanat que incloguin el logo de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2016 en tots els cartells publicitaris d'activitats coma suport a les activitats i projecció de la Capital de la Segarra.

La presidenta de la Coordinadora dels Aplecs informa que en data molt propera es convocarà una reunió amb tots els organitzadors de les trobades sardanistes per mantenir un intercanvi d'experiències, seguint la petjada iniciada l'any passat, amb una trobada anual d'organitzadors d'aplecs per tal de cercar idees i projectes per la dinamització de les trobades i altres punts d'interès.

També el president de l'Acstell va manifestar la intenció de convocar una reunió de Caps Dansers i representants de les colles que participen en el campionat de colles sardanistes de la Terra Ferma per tal de revisar la normativa, aprovar determinats punts del calendari, aportar noves idees al campionat i recuperar certs punts que es van tractar de manera informal en la reunió de jurats del setembre de l'any passat. La reunió tindrà lloc abans del primer concurs d'aquest any amb seu a Almacelles el diumenge 3 de març.

També va informar de la celebració aquest 2019 del 45è aniversari del Grup Sardanista Montserrat. L'entitat té previst organitzar diferents activitats que informaran puntualment.

El Saltem i Ballem informa que la cloenda del programa d'ensenyament de la sardana amb la Trobada Intercomarcal Infantil tindrà lloc a Bellpuig el dissabte 4 de maig, i la Trobada Sardanista d'Adults serà a Almacelles el dissabte 1 de juny coincidint amb l'aplec de la vila.

Mollerussa i Lleida celebren, un any més, les Troba Sardanista dels Centres Escolars que han participat en el programa del Saltem i Ballem a les escoles. El dimecres 25 d'abril se celebrarà en la capital del Pla d'Urgell, en el parc municipal i compta amb el suport de l'Ajuntament de Mollerussa, el Pla Educatiu d'Entorn, CRP del Pla d'Urgell i l'Agrupació Sardanista de la Ciutat. A la ciutat de Lleida la trobada tindrà lloc el dimarts 30 d'abril i compta amb el suport del Pla Educatiu a l'Abast de l'Ajuntament i la Paeria de Lleida.

També el 30 de març, en una trobada per acabar d'organitzar, es lliuraran els diplomes de l'últim curs de Monitors de Sardanes.

La junta encoratja a tots els agents implicats en el món sardanista a la seva participació en totes les activitats que s'organitzen al llarg de l'any i també en reunions assemblees i altres que de ben segur són d'interès pel bon funcionament de les entitats i sobretot per difondre i potenciar la nostra dansa.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA