Sardalleida

Èxit de participació en el Concurs Individual de Sardana Revessa de Cervera

Èxit de participació en el Concurs Individual de Sardana Revessa de Cervera
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

El Paranimf de la Universitat acollir als 41 participants

El passat diumenge 10 de febrer, el Paranimf de la Universitat de la Capital de la Segarra fou l'escenari de la 20a edició del concurs Individual de Sardana Revessa de Cervera. 

En el concurs hi van participar 41 revessaries dividits en les quatre categories del concurs. Una xifra molt alta de participació en aquest primer concurs del calendari de revesses per aquesta edició.

Dels cinc participants que competien en categoria infantil, Ivet Atsarà de Terrassa en va ser la guanyadora, seguida de Pol Ruiz de Cervera.

Lluís Caralt de Sant Vicens dels Horts va ser l'únic participant en categoria "Juvenil", però assolint la increïble puntuació de 140 punts sobre els 160 possibles.

En la categoria de "Veterans" es produir un triple empat en al primera posició amb Carles Roquet de Granollers, M. Antònia Fernández i Victor Sallés ambdós de Barcelona compartint pòdium. I en la categoria "Gran" el campionat se l'endugué Jordi Roqué de Sitges amb la màxima puntuació.

El concurs de Cervera concentrà participants de poblacions com Granollers, Barcelona, Sant Vicenç dels Horts, Tàrrega, Prat de Lluçanès Olot, Mataró, Igualada, Calaf, Lleida, Sitges, Badalona, Terrassa,  Bellvís, Agramunt, Miralcamp, Artesa de Segre i Cervera.

Previ al concurs, en Joan Manel Paños va impartir un curs d'iniciació a la revessa en el que hi participaren una vintena de sardanistes. El curs dona les primeres pautes per arribar a esbrinar el tiratge d'una sardana revessa. 

La part musical va anar a càrrec de la Cobla Tàrrega que interpretà les vuit sardanes del concurs i en la pausa va oferir dues sardanes i una composició per a cobla com a petit concert.

La pròxima cita del concurs de revesses per aquesta edició tindrà lloc a Olot el diumenge 17 de març. El calendari continua amb el concurs de Mollerussa el 13 d'octubre, Terrassa el 20 d'octubre i Girona l'1 de novembre.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA