Sardalleida

La Trobada Intercomarcal escolar del Saltem i Ballem a Bellpuig

La Trobada Intercomarcal  escolar del Saltem i Ballem a Bellpuig
Autoria imatge: Ajuntament de Bellpuig

La trobada reuneix als escolars que han participat del programa d'ensenyament de la sardana a les escoles

La 29a Trobada Intercomarcal Escolar del programa d'ensenyament sardanista "Saltem i Ballem" tindrà com a seu la vila de Bellpuig.

El programa, que s'ha desenvolupat en els primers mesos del 2019, aplegarà, el dissabte 4 de maig, als nens i nenes que hi han participat, per tal de demostrar tot allò que han après en els cursos impartits en diferents escoles del territori lleidatà i alhora gaudir amb altres joves d'arreu de la província d'una tarda festiva.

La Trobada s'iniciarà a 1/4 de 6 de la tarda amb l'arribada a la Plaça Ramon Folch de tots els participants. A 2/4 de 6 de la tarda, s'iniciaran els actes de la trobada amb una cercavila que comptarà amb la participació de tots els nens i nenes sardanistes, monitors, monitores, acompanyants a la trobada i tot el públic que vulgui participar-hi, encapçalada pels gegants i tabalers de Bellpuig. La cercavila recorrerà des de la Plaça Ramon Folch, punt de partida, fins a la Plaça 1 d'octubre. 

Un cop acabada la cercavila i amb tots els participants sardanistes concentrats, les colles de les diferents escoles participants es presentaran davant el públic al ritme d'un galop interpretat per la cobla Lo Castell de Bellpuig, encarregada de la part musical de la trobada.


Seguidament, els joves dansaires demostraran els seus dots sardanistes ballant la sardana "A la Feli" del compositor René Picamal en la modalitat de lluïment i la Sardana "Enganxa!" d'Albert Palau, tots plegats en sardana de germanor.

A continuació es lliuraran els records a les escoles participants en la trobada i l'organització oferirà berenar als joves dansaires.

La trobada clourà amb una ballada de 5 sardanes amb la cobla Lo Castell per a tot el públic assistent.

Programa de la Trobada
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA