Sardalleida

Relleu en la Junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Relleu en la Junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida
Autoria imatge: Albert Martín

Albert Martín deixa la junta després d'11 anys de formar-ne part

En l'assemblea general ordinària de la federació Sardanista de les Comarques de Lleida que se celebrarà el dissabte 6 d'abril, l'actual secretari, Albert Martín, cessarà en les seves funcions i com a membre de la Junta per motius estrictament personals. 

Albert Martín va entrar l'any 2008 com a tresorer en la junta presidia en aquell moment per en Josep M. Roset. Marín va continuar com a tresorer de l'entitat fins a l'any 2016, i ja sota la presidència d'en Carles Vall, que passar a ocupar la secretaria de l'entitat.

Martín, nascut a Agramunt el 31 de gener de 1981 i Arquitecte Tècnic com a formació professional, s'especialitzà al llarg de la seva trajectòria professional en les TIC (tecnologies de la informació i comunicació). 

Amb clara vocació innovadora, i abanderat en la introducció del sardanisme en el món digital, Martín va crear la pàgina web per la Federació, Sardalleida.org (actualment Sardalleida.cat) l'any 2003, essent una de les pàgines pioneres en tot el país de contingut i amb informació exclusivament sardanista al servei d'una entitat.

Albert Martín destaca per una llarga trajectòria sardanista. De molt jove s'incorporà al Grup Sardanista Estol d'Agramunt, en el qual ha estat Capdanser, repartidor d'aires, revessaire i punts lliures. 

També ha estat monitor de sardanes per a nens i nenes de 6 a 12 anys, dins i fora dels Cursos "Saltem i Ballem" de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. 

Entre altres aspectes destaquem la seva participació amb l'Acstell, de la qual en va ser membre de la junta, i les diferents col·laboracions com a presentador de diferents actes sardanistes com la IV Nit de la Sardana a Agramunt, o en l'organització del concurs de Colles Sardanistes de la seva localitat, incloent-hi els anys en què s'organitzava la festa SARDANA.

Albert Martín va ser distingit amb el Premi Capital de la Sardana en la categoria de Mitjans Audiovisuals. El premi li va ser lliurat en el marc de Mollerussa Capital de la Sardana 2016 en el teatre l'Amistat de la capital del Pla d'Urgell.

Actualment és soci fundador d'una empresa dedicada a les noves tecnologies, s'encarrega del manteniment de la pàgina web del Grup Sardanista Estol, Coo-fundador del programa radiofònic sardanista "Introit" a Ràdio Sió d'Agramunt, de la qual en fou nombrat director l'any 2004.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA