Sardalleida

Trobada d'escoles de Lleida del Saltem i Ballem

Trobada d
Autoria imatge: Teatre de la Llotja

Hi participaran més de 400 nens i nenes de diferents centres escolars de la capital

La plaça de La Llotja de la ciutat de Lleida acollirà el pròxim dimarts 30 d'abril la Trobada d'Escoles de Lleida que han estat treballant el programa d'ensenyament sardanista Saltem i Ballem aquest any 2019.

La Trobada s'iniciarà a 2/4 d'11 del matí amb l'arribada i inscripció dels més de 400 alumnes de les diferents escoles participants. Els nens i nenes seran rebuts amb una actuació dels Gegants del Col·lectiu Cultural Cappont.

A les 11 del matí, s'iniciarà la trobada amb el Galop "A la festa" d'en Joan Vilà i servirà de presentació de tots els alumnes participants en la trobada.

Després d'un breu parlament de benvinguda per part de les autoritats, l'activitat sardanista continuarà amb la ballada de la primera de les sardanes que componen el programa. Serà la sardana de lluïment "Rajolins d'Or" d'en Josep Farràs. L'activitat continuarà amb la ballada de la sardana d'exhibició "Colometa" d'en Ricard Viladesau.

Abans d'interpretar "EnGanxa" d'Albert Palau com a sardana de germanor per part del  Sextet de Cobla, responsable de la part musical de la trobada, es lliuraran els records de la trobada a les escoles participants.

El Sextet de Cobla és una formació musical amb instruments que pertanyent a la cobla i algun de forà com la guitarra clàssica en aquesta ocasió. El Sextet de Cobla està format per en Joan Farreny Calafell, Joan Farreny Seguí, Jaume Torné, Òscar Barqué, Miquel Hortiguela i Eduard Arribas.

La Trobada d'Escoles de Lleida del Saltem i Ballem està organitzada per l'Ajuntament de Lleida, el Saltem i Ballem i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA