Sardalleida

Trobada d'entitats organitzadores d'aplecs de la sardana

Trobada d
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La reunió vol ser un punt dinamitzador dels aplecs

La Coordinadora d'Aplecs de les Comarques Lleidatanes, presidida per Ester Llovera, ha convocat a totes les entitats i agrupacions organitzadores d'aplecs de la sardana, de la nostra demarcació, a una trobada el pròxim dissabte 18 de maig a les 5 de la tarda en l'Espai Jove Lo Trull d'Alguaire.

La Trobada, que celebrarà la segona edició, es vol convertir en un punt de debat i de posada en comú de novetats i experiències per dinamitzar els aplecs de la sardana i fer-los més atractius per a un públic no vessat en el món sardanista. 

La participació de colles sardanistes de competició o dels nens i nenes que han participat en els dels cursos del Saltem i Ballem a les escoles van ser propostes que es van plantejar en l'anterior reunió i que alguna entitat ho ha portat a la pràctica amb bons resultats. 

En la passada edició es va dur a terme una prova pilot d'introducció de la sardana revessa en els aplecs. Un parell d'aplecs de la demarcació van experimentar amb la proposta però no va tenir l'acceptació del públic assistent a l'aplec.

En aquesta edició, en el transcurs de la trobada tindrà lloc el taller: "Organització, protocol i comunicació d'un aplec sardanista" a càrrec del responsable de comunicació de la Federació, en Joaquim Fabrés.  El taller pretén dotar de conceptes i entines bàsics als responsables de les entitats per tal de publicitar correctament les activitats que programen i intentar arribar a un públic molt més ampli.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA