Sardalleida

Més d'un centenar de nens i nenes participen en la Trobada Intercomarcal del Saltem i Ballem

Més d
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

La trobada va tenir lloc a Bellpuig amb la participació 14 centres escolars

Bellpuig va ser la seu de la 29a Trobada Intercomarcal Escolar del Saltem i Ballem. La Trobada conclou els cursos d'ensenyament de la sardana que s'han desenvolupat al llarg d'aquests primers mesos de l'any en diferents centres educatius de la demarcació.

La Trobada va arrancar a ¼ de 6 de la tarda a la Plaça Ramon Folch amb la inscripció dels nens i nenes participants. Seguidament, una cercavila amb els gegants i tabalers de Bellpuig van acompanyar a monitors, participants i públic fins a la Plaça 1 d'octubre on va tenir lloc el Galop de presentació i les ballades de lluïment i de germanor a càrrec de la Cobla Lo Castell.

Després d'uns breus parlaments per part de les autoritats presents a l'acte, es van lliurar els records a les escoles participants i el berenar per a totes les nenes i nens sardanistes.

La festa va cloure amb una ballada de sardanes oberta a tot el públic assistent.

Els dansaires participants en la Trobada provenien de les poblacions  d'Agramunt, Vilanova de Bellpuig, Almacelles, Artesa de Lleida, Cervera, Tàrrega, Lleida, Arbeca, Juneda i Bellpuig

La Trobada Intercomarcal està organitzada pel Saltem i Ballem, l'Agrupació Sardanista de Bellpuig i el suport de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, la Confederació Sardanista de Catalunya i l'Ajuntament de Bellpuig.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA