Sardalleida

L'Acstell introdueix el concurs de Galop de Fantasia com a incentiu per les colles i vistositat pel públic.

L
Autoria imatge: Marc Rovira

El concurs d'Agramunt en serà la primera prova d'aquesta nova modalitat

El concurs de colles sardanistes, que tindrà lloc a Agramunt el dissabte 25 de maig en el carrer de l'Ensenyament a partir de les 8 de la tarda i amb la Cobla Vents de Riella,  introduirà com a novetat el 1r. Concurs de Galop de Fantasia. Aquest concurs es planteja des de dues vessants; per part de les colles de competició al introduir un motiu més d'al·licient en els concursos i per dotar-los de més vistositat de cara al públic assistent.

Per aquest concurs de Galop s'han preparat unes bases de participació perquè totes les colles el puguin plantejar en igualtat de condicions.

Així, hi podran participar totes les colles inscrites en el concurs, respectant les categories i el nombre mínim de parelles. En el galop de fantasia es podran fer totes aquelles figures, formes, i altres sempre que la major part del temps es faci fent el salt del galop i no podrà sobrepassar els 45 segons.

L'Acstell ha enviat les basses d'aquest concurs a totes les colles inscrites en el campionat 2019 i espera que aquesta nova iniciativa sigui atractiva per les colles i en participi la majoria. Si el concurs té una bona acollida, es podria repetir en un altre concurs de la temporada.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA