Sardalleida

Trobada d'organitzadors d'aplecs de la sardana

Trobada d
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

El passat dissabte 18 de maig va tenir lloc en la Sala de Plens de l'Ajuntament  d'Alguaire una reunió convocada per la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de els terres Lleidatanes amb la participació de vint-i-cinc entitats organitzadores d'aplecs sardanistes a les nostres contrades.

La trobada va comptar amb Joan Ventura president de la Unió d'Aplecs  Sardanistes de Catalunya, d'en Carles Vall, president de la FSCLL i d'Ester Llovera presidenta de la coordinadora acompanyada del vocal de l'entitat en Josep M. Roset.

La reunió, amb la comunicació com a eix principal, va recalcar la necessitat de comunicar i dignificar els aplecs i trobades sardanistes com a pas principal a un reconeixement i acceptació més ampli per part de la ciutadania.

Joaquim Fabrés, Cap de comunicació de la FSCLL, va impartir una breu xerrada-col·loqui: "Organització, Protocol i  Comunicació d'una activitat sardanista".

Aquesta és la segona de les trobades d'organitzadors d'aplecs i segons Ester Llovera, presidenta de la coordinadora: "les trobades d'organitzadors s'han de convertir en àgores de debat per tal de poder posar en comú noves experiències i establir ponts entre entitats per crear sinergies entre elles"
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA