Sardalleida

Nova cita del campionat de colles sardanistes de la Terra Ferma a Ivars d'Urgell

Nova cita del campionat de colles sardanistes de la Terra Ferma a Ivars d
Autoria imatge: Josep Blasi

El concurs s'emmarca en els actes de la festa major de la població.

El diumenge 2 de juny, la Plaça del Doctor Robert d'Ivars d'Urgell serà l'escenari en el qual les 12 colles sardanistes inscrites, mesuraran les seves forces en el cinquè concurs puntuable del campionat de l'Acstell d'aquest 2019.

El concurs, que arriba a la seva 44a edició, s'iniciarà a les 12 del migdia amb el galop de presentació de les colles participants. A continuació, les colles ballaran la primera sardana de lluïment, a continuació intentaran esbrinar el tiratge de la sardana revessa, continuaran amb la segona de lluïment, i finalitzaran la seva participació  demostrant les seves habilitats en la modalitat de Punts Lliures. 

Tancarà el concurs la sardana de germanor i el lliurament d'obsequis i classificacions. La part serà a càrrec de la Cobla "Lo Castell de Bellpuig i en cas de mal temps es traslladarà al Pavelló Poliesportiu. Per les colles que ho desitgin, l'organització ha habilitat el Centre Cultural Recreatiu per l'abillament.

El Concurs és organitzat per l'Agrupació Sardanista Club Joventut Recull, presidida per Lluís Bech, amb el suport de l'Ajuntament d'Ivars d'Urgell i la col·laboració de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA