Sardalleida

Enviament de les propostes de cursos i tallers del Saltem i Ballem pel pròxim curs escolar

Enviament de les propostes de cursos i tallers del Saltem i Ballem pel pròxim curs escolar
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

La secretaria de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, a petició de la direcció del Saltem i Ballem, ha enviat a les escoles i centres educatius les propostes de cursos i tallers d'ensenyament  de la sardana pel pròxim curs escolar. Els cursos o tallers també els poden organitzar grups d'esplai, associacions o col·lectius que organitzin casals o activitats extraescolars.

Les entitats interessades es poden posar en contacte amb la Federació a través de la pàgina web del Saltem i Ballem. Un cop rebudes les sol·licituds, s'estudiarà cada demanda i se'ls assignarà la o el monitor sardanista acreditat per la realització del curs. Des de l'organització recomanem començar els cursos al gener (principis del segon trimestre) i es poden realitzar dins d'horari lectiu o extraescolar.  

Els cursos o tallers conclouen en una trobada intercomarcal, en el mes de maig, que se celebra en una població diferent en cada anualitat i intenta aplegar a totes les nenes i nens que han participat en els cursos.

El Saltem i Ballem també té  el seu vessant enfocat a la gent gran. Així, tots els casals de la Gent Gran que desitgin participar o incloure un curs d'ensenyament de la sardana en el seu programa d'activitats es poden adreçar també a la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. El Saltem i Ballem d'adults també organitza una troba anual a finals de primavera o principis d'estiu amb la participació dels casals o entitats que han organitzat cursos de sardanes.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA