Sardalleida

Agramunt celebra una nova edició de l'Aplec de la Sardana

Agramunt celebra una nova edició de l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista Barretina

L'Agrupació Sardanista Barretina també programa les ballades d'estiu

El dissabte 29  de juny, la Plaça Mercadal acollirà la 29a edició de l'Aplec de la Sardana d'Agramunt. La trobada sardanista s'iniciarà a les 8 de la tarda, amb la cobla Vents de Riella i continuarà a 2/4 d'11 de la nit amb la cobla Mediterrània.

L'organització ofereix entrepans a la mitja part per a totes i tots els sardanistes que ho desitgin. En cas de mal temps l'aplec se celebrarà en el Pavelló Firal.

Ballades de sardanes els diumenges d'estiu

La vila d'Agramunt se suma a la programació de les ballades estivals i reedita una nova edició del programa sardanista per aquests mesos de Juliol i Agost.

Les ballades, que se celebraran els diumenges 7, 14, 21 i 28 de juliol i els 4, 11, 18, 25 i dissabte 31 d'agost, tindran lloc en la Plaça Mercadal a partir de les 8 del vespre. Les audicions comptaran amb les cobles Tàrrega, 11 de setembre, Jovenívola d'Agramunt, Bellpuig Cobla, Vents de Riella i Mediterrània. 

L'aplec de la sardana i les ballades a la fresca d'Agramunt estan organitzades per l'Agrupació Sardanista Barretina amb el suport de l'Ajuntament d'Agramunt.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA