Sardalleida

30è Aplec de la sardana de Bellvís

30è Aplec de la sardana de Bellvís
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

La cita sardanista serà el dissabte 20 de juliol

Bellvís se suma a la celebració d'aniversaris destacats amb l'organització de la trentena edició de l'aplec de la sardana. L'esdeveniment sardanista tindrà lloc el dissabte 20 de juliol a partir de les 8 del vespre a la Plaça Catalunya de la vila i comptarà amb la cobla Jovenívola d'Agramunt en l'apartat musical.

En la mitja part de l'aplec, dividit en dues ballades de nou sardanes de set tirades, se celebrarà el tradicional sopar de germanor. També l'organització ha preparat el sorteig de regals i el concurs de colles improvisades.

El repertori de la cobla Jovenívola d'Agramunt recull sardanes de tots els temps com per exemple, "La Flama de la Sardana" del compositor Tomàs Gil i Membrado, "Ets bonica" i "Mariona" d'en Josep Saderra o "Girona aimada" d'en Vicenç Bou amb altres de molt actuals com "Per molts anys" d'en Carles Raya, "De tots els colors" d'en Xavier Ventosa o "1987" sardana de Gerard Pastor, estrenada en el concert de celebració dels trenta anys de la fundació de la cobla agramuntina.

El repertori el complementa; "Només a un pas" d'en Jordi Molina, "Amb l'esperit vibrant" d'en Montserrat Pujolar, "La platja dels Bots" i "Decennals 2011" d'Alfred Abad, "Dolça Ester" d'en Lluís Alcalà, "Aura de Tura" d'en Conrad Saló, "Quina paciència" d'en Marcel Artiaga, "Preat Company" d'en Conrad Saló, "Festa a Rubí" d'en Jordi Paulí, "Trenta i cinquanta a Bellvitge" d'en Joan J. Beumala i "Sardanes a l'Once" d'en Jordi Paulí. 

L'aplec de la sardana està organitzat per l'Agrupació Sardanista de Bellvís i compta amb el suport de l'Ajuntament de Bellvís. 

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA