Sardalleida

Última edició de l'aplec de la sardana a les Borges Blanques

Última edició de l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista Borges Blanques

L'entitat anuncia la fi de les activitats per a finals d'aquest any

Les Borges Blanques, capital de les Garrigues, se suma a la llista de les poblacions que aquest 2019 cessaran les seves activitats sardanistes per la manca de relleu al capdavant de l'agrupació.

Emili Esteller, president de l'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques al llarg dels últims 25 anys, explica en llibret de l'Aplec d'aquesta edició, que en l'última reunió de la junta, es va prendre la decisió de dur a terme les activitats sardanistes programades per aquest any; Sardanes a la fresca, Concurs de Colles Sardanistes i el Sardanadal pels compromisos adquirits amb les cobles. En aquest segon semestre esperen poder trobar aquest relleu al capdavant de l'entitat. 

El 27è Aplec de la Sardana de les Borges Blanques se celebrarà el dissabte 3 d'agost a partir de 2/4 de 8 de la tarda en el Passeig del Terrall. La trobada sardanista comptarà amb la Bellpuig Cobla i la Contemporània en l'apartat musical, les quals interpretaran un total de vint-i-dues sardanes en dues parts. Entre ballada i ballada se celebrà el tradicional sopar en el mateix Terrall. Sorteig de regals, exhibició de punts lliures i colles improvisades completen el programa sardanista. En cas de mal temps, l'aplec es traslladarà al Pavelló de l'Oli.

L'Agrupació també ha programat per aquest any 2019 les ballades de sardanes a la fresca, essent la pròxima el dissabte 10 d'agost a les 8 del vespre en l'Ermita de Sant Salvador amb la cobla Vents de Riella. El 42è Concurs de Colles Sardanistes el diumenge 1 de setembre a les 12 del migdia a la Plaça 1 d'octubre, concurs puntuable pel Campionat de la Territorial de Lleida (Acstell) i el tradicional Sardanadal com aperitiu de les festes Nadalenques. 

L'Aplec compta amb el suport de l'Ajuntament de les Borges Blanques.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA