Sardalleida

Bell-lloc celebra el 30è Aplec de la Sardana

Bell-lloc celebra el 30è Aplec de la Sardana
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Bell-lloc

La trobada sardanista tindrà lloc el dissabte 10 d'agost

El Parc Municipal serà l'escenari de l'aplec de la sardana de la vila de Bell-lloc que arriba aquest 2019 a la seva trentena edició. La trobada sardanista s'iniciarà a partir de 2/4 de 9 del vespre i tindrà com a protagonista en l'apartat musical a la Cobla Jovenívola d'Agramunt.

L'organització ofereix a tots els assistents la possibilitat de fer un entrepà en el mateix recinte amb servei de bar. L'Agrupació Sardanista de Bell-lloc entitat organitzadora de l'activitat ha programat una exhibició de Colles Improvisades i sortejarà lots de productes.

La Cobla Jovenívola ha seleccionat un repertori amb clara aposta per autors actuals però sense oblidar-se dels clàssics com Ricard Viladesau, Tomàs Gil i Membrado o Josep Saderra. Els assistents a l'aplec gaudiran de sardanes tan conegudes com "Mariona", "Port de Llançà", "Festeig" o "Ara saltem" acompanyades de composicions molt actuals com "De tots colors" de Xavier Ventosa, "Capital del cava" d'en Joan Làzaro o "La platja dels bots" d'Alfred Abad entre altres.

L'aplec està organitzat per l'Agrupació Sardanista amb el suport de l'Ajuntament de Bell-lloc.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA