Sardalleida

Organyà celebra l'Aplec de la Sardana

Organyà celebra l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista d'Organyà

La trobada sardanista arriba a la seva 23a edició

La vila d'Organyà celebrarà el dissabte 10 d'agost una nova edició de l'aplec de la sardana. Serà a partir de les 7 de la tarda i les 10 de la nit en la Plaça Major i comptarà amb les cobles Principal de Berga, en l'audició de tarda i la Bellpuig Cobla en la de nit.

L'organització de l'aplec, dividit en dues ballades de nou sardanes de set tirades, ofereix a tots els assistents la possibilitat de sopar en el mateix indret de la trobada. També hi haurà servei de bar, sorteig de lots de productes, el tradicional concurs de colles improvisades i coca i cava per a tothom al finalitzar la trobada sardanista. 

Pel que fa al repertori, la Principal de Berga en l'audició de tarda ha programat sardanes d'en Ricard Viladesau, Manel Saderra, Jordi León, Enric Ortí i Francesc mas entre altres. Per concloure la ballada de tarda, s'ha programat la sardana "Les Homilies d'Organyà" de Josep Coll i Ferrando.

Per part de la Bellpuig Cobla, en l'audició de nit es podran ballar sardanes d'Antoni Saladrigues, Martirià Font, Jaume Bonaterra i Pau Marrons. Clourà la ballada i l'aplec "Organyà, ciutat pubilla" d'en Jaume Riu.

Recordar que Organyà va ser l'última Ciutat Pubilla l'any 2001 abans d'estrenar el format de Capital de la Sardana.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA