Sardalleida

Exhibició de la colla sardanista Dolç Infern en el festival "Amb So de Cobla"

Exhibició de la colla sardanista Dolç Infern en el festival "Amb So de Cobla"
Autoria imatge: Amb so de Cobla

El festival va tenir lloc a Palamós del 7 a l'11 d'agost

Dolç Infern, la colla Gran del Grup Sardanista Montserrat de Lleida ha participat per segon any consecutiu en el festival "Amb so de Cobla" que s'ha dut a terme del dimecres 7 al diumenge 11 d'agost en diferents indrets de la població gironina.

La colla lleidatana ha exhibit la seva qualitat en la modalitat de sardana esportiva al ritme d'una sardana interpretada per la Cobla Mil·lenària "Fidelíssima Vila de Perpinyà" la qual celebra els 30 anys de la seva fundació i que ha enregistrat el disc de Perpinyà Capital de la Sardana. La cobla de la Catalunya Nord és un conjunt innovador que cerca noves experiències musicals. 

Amb so de Cobla arriba a la seva tercera edició amb novetats i propostes arriscades i innovadores amb la cobla com a punt de partida, per demostrar les seves diverses variants i possibilitats. Per això algunes de les propostes musicals són especialment transgressores, amb nous formats i ritmes diferents. 

El cartell ha comptat amb noms de la música actual com Arnau Tordera amb el seu grup 'Obeses', o Llibert Fortuny. El concert ha ofert diversos concerts que han fusionat la cobla amb ritmes i formats actuals però també amb concerts de cobla tradicional.

Un dels concerts més esperats i que va copsar l'atenció del públic de totes les edats va ser la producció més trencadora del festival en aquesta edició protagonitzada pel grup Obeses, el quartet de música moderna que lidera el cantant Arnau Tordera, juntament amb la cobla Berga Jove. El concert, en paraules dels seus protagonistes: "es tracta de comprovar «com pot arribar a sonar la formació tradicional catalana interpretant repertori de música moderna o com pot arribar a sonar el repertori tradicional català interpretat per una banda moderna". 

Amb so de Cobla compta amb el suport de la Confederació Sardanista de Catalunya
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA