Sardalleida

El campionat de colles sardanistes reprèn l'activitat el dissabte 31 d'agost

El campionat de colles sardanistes reprèn l
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La secretaria de l'ACSTELL envia les convocatòries dels primers concursos del mes de setembre

El campionat de colles sardanistes de les Comarques de Lleida, organitzat per l'Acstell, reprèn la segona part després de l'aturada estival. El concurs d'Encamp, en el Principat d'Andorra, obre l'agenda el 31 d'agost a les 5 de la tarda a la Plaça dels Arínsols amb la cobla La Flama de Farners.

El campionat de colles sardanistes omple la cua d'estiu i part de la tardor amb una atapeïda agenda, la qual posarà a prova l'esforç i constància de les colles sardanistes en totes les categories en la disputa pels primers llocs, en els 11 concursos programats fins a la gran final de Balaguer del diumenge 10 de novembre 2019. Les novetats per aquesta tardor són: la celebració del concurs biennal de Solsona que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre. També el concurs de Ponts, que ha enrederit la seva data al diumenge 15 de setembre per no coincidir en el calendari amb el concurs d'Almacelles del 3 de març. Recordem que el concurs de Ponts se celebra per la festa del Carnestoltes. I la recent confirmació de la celebració del concurs de Preixana el diumenge 20 d'octubre.

La resta de concursos programats en el mes de setembre són: el diumenge 1 de setembre a les Borges Blanques, Vilanova de Bellpuig el dissabte 7, Tàrrega el diumenge 8 i Cervera el diumenge 22. 

En el mes d'octubre tindran lloc, el concurs de Verdú el dissabte 5 i Bellvís el diumenge 27.  També en aquest mes d'octubre es disputarà el 2n Concurs Individual de Sardana Revessa a Mollerussa el diumenge 13 d'octubre.

Disset colles sardanistes en les categories de Grans, Juvenils, Infantils i Alevins es disputen el pòdium final en cadascuna de les competicions.  El lliurament de guardons i trofeus del campionat se celebrarà en el transcurs de la Nit de la Sardana el pròxim dissabte 16 de novembre en la vila de Bellcaire.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA