Sardalleida

Concurs de colles i Aplec de la Sardana a Encamp

Concurs de colles i Aplec de la Sardana a Encamp
Autoria imatge: GS Balàfia

L'Agrupació Sardanista la Grandalla és l'entitat organitzadora de les trobades sardanistes.

El dissabte 31 d'agost, a partir de les 5 de la tarda i en la Plaça dels Arínsols, tindrà lloc el concurs de colles sardanistes d'Encamp. La cita sardanista comptarà amb la participació de 6 colles sardanistes en diferents categories. La Flama de Farners serà la cobla encarregada de la part musical del concurs.

Les colles participants són: Petits Amunt i Crits de Terrassa en categoria Aleví, Balca Espurna de Sitges i Amunt i Crits de Terrassa en categoria Gran i Trenc d'Alba de Girona, Continuïtat de Terrassa i Enèrgica d'Esparraguera en categoria Veterans. 

Una vegada finalitzat el concurs amb el lliurament dels guardons i trofeus per part de les autoritats es procedirà al sopar de gala de l'Aplec de la Sardana. L'endemà, diumenge 1 de setembre a partir de 2/4 d'11 del matí s'iniciaran les ballades de sardanes d'aquesta nova edició de l'Aplec d'Encamp en la mateixa Plaça dels Arínsols.

L'Aplec de la Sardana i el Concurs de Colles Sardanistes és organitzat per l'Agrupació Sardanista La Grandalla d'Encamp i compta amb el suport de les institucions del Principat d'Andorra
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA