Sardalleida

La Nit de la Sardana 2019 escalfa motors

La Nit de la Sardana 2019 escalfa motors
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Primera trobada entre l'Ajuntament de Bellcaire d'Urgell i la Federació Sardanista

Representants de l'Ajuntament de Bellcaire d'Urgell i de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida van mantenir, el passat dimecres 28  d'agost, en les dependències municipals,  una primera reunió per tal de definir les línies bàsiques del programa de la Nit de la Sardana que aquest 2019 arriba a la 25a edició.

En la trobada, presidida pel Sr. Jaume Montfort, alcalde de Bellcaire d'Urgell, hi van assistir per part del consistori el Sr. Jofre De Juan Delberghe, Coordinador General de Regidories, la Sra. Ramona Balagué Jovell, regidora de Cultura i el Sr. Josep Tarragona, coordinador àrea de Cultura i Festes. Per part de la Federació, el Sr. Albert Masagué, President de l'Acstell, la Sra. Pilar Artero, dinamitzadora de la Nit de la Sardana i la Sra. Eva Vall, secretaria de la Federació.

En aquesta reunió és proposar un primer plantejament del programa i es va visitar el pavelló Municipal, seu del lliurament dels trofeus del Campionat de Colles Sardanistes, del sopar de la Nit de la Sardana i de la ballada de nit, el qual va comptar amb el beneplàcit de l'organització.

La Nit de la Sardana és l'acte principal que organitza la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida amb la col·laboració de les diferents sectorials que la conformen. Un acte lúdic que pretén ser punt de trobada del món sardanista lleidatà i que s'ha convertit en referent al llarg dels 25 anys de trajectòria. Un esdeveniment consolidat però que mira al futur i que en aquesta assenyalada edició vol ser punt de partida d'un concepte renovat de festa sardanista.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA