Sardalleida

Nova edició de l'Aplec de la Sardana a Bellpuig

Nova edició de l
Autoria imatge: Ajuntament de Bellpuig

La trobada comptarà amb les cobles Reus Jove, Jovenívola d'Agramunt i Bellpuig Cobla

El diumenge 15 de setembre, a partir de les 12 del migdia, la vila de Bellpuig celebrarà la 31a edició de l'Aplec de la Sardana.

Com és habitual, la Plaça Ramon Folch serà l'escenari de la trobada sardanista i comptarà amb la cobla Reus Jove en la ballada de matí i la Jovenívola d'Agramunt i la Bellpuig Cobla en la ballada de tarda, la qual s'iniciarà en el mateix indret a partir de 2/4 de 6 de la tarda.

La cobla Reus Jove ha preparat un repertori de 9 sardanes de compositors clàssics com Ricard Viladesau, Manel Saderra Puigferrer o Josep Capell, combinat amb compositors actuals com Jordi León o la compositora Montserrat Pujolar. 

La Jovenívola d'Agramunt i la Bellpuig Cobla, que interpretaran un total de 17 sardanes, han escollit un programa en el qual predominen els compositors actuals i amb presència de les terres lleidatanes com Antoni Saladrigues i Òscar Barqué. La sardana que interpretaran de conjunt les dues cobles serà "Festa Major de Bellpuig" del compositor Joan Cerrada.

L'Aplec de la Sardana és organitzat per l'Agrupació Sardanista de Bellpuig i compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Bellpuig.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA