Sardalleida

Concurs de colles sardanistes a Vilanova de Bellpuig i Tàrrega

Concurs de colles sardanistes a Vilanova de Bellpuig i Tàrrega
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Intens cap de setmana de competició amb els concursos de colles sardanistes de Vilanova de Bellpuig el dissabte 7 i el de Tàrrega el diumenge 8 de setembre.

Vilanova de Bellpuig celebra una edició més del concurs de colles sardanistes de la territorial de Lleida aquest dissabte 7 de setembre a 2/4 de 7 de la tarda a la Plaça Catalunya de la població amb la Bellpuig Cobla en l'apartat musical.

En el concurs hi participaran un total de 17 colles que es disputaran els punts en joc per mantenir-se en els primers llocs de la classificació o per escalar posicions. 

En categoria Alevina, els dansaires més petits, hi participen les colles "Escola Marinada" i "Saltirons" de Vilanova de Bellpuig i les colles de Lleida, "Dimoniets" i "Petits Dimoniets".

En categoria Infantil es disputaran els punts del concurs les colles "Noves Branques" de Vilanova de Bellpuig, "Demà Jovencells" de Cervera i "Escarlata" de Lleida. En Juvenil hi participa la colla "Guspira" de Lleida i en categoria Gran; "Estol-Espígol" i "Estelats" d'Agramunt, "Dolç Infern" de Lleida, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Xalem" de Bellvís i "Sol Ixent" de Vilanova de Bellpuig.

Pel que fa al concurs de Tàrrega que se celebrarà el diumenge 8 de setembre a 2/4 de 12 del migdia en el Parc de Sant Eloi i amb la Cobla Tàrrega, hi participaran un total de 13 colles sardanistes. 

En categoria Alevina, "Dimoniets" i "Petits Dimoniets". En categoria Infantil només hi participarà la colla "Escarlata" de Lleida. En Juvenil, les colles colla "Guspira" de Lleida i "Esbarzer" d'Agramunt. I en categoria Gran; "Estol-Espígol" i "Estelats" d'Agramunt, "Dolç Infern" de Lleida, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Xalem" de Bellvís i "Brut Natura" de Les Borges Blanques.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA