Sardalleida

Dolç Infern manté el lideratge en la competició

Dolç Infern manté el lideratge en la competició
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Dolç Infern manté el lideratge en la competició del Campionat de colles sardanistes de la territorial de Lleida en proclamar-se campiona del concurs de Borges Blanques en categoria Gran.

Dolç Infern, del Grup Sardanista Montserrat de Lleida s'imposà a les colles Verge del Miracle de Balaguer, Somnis del Pla de Mollerussa, Font de Valldans de Ponts i Brut Natura de L es Borges Blanques.

En categories Juvenil, Infantil i Aleví només hi van participar una colla per categoria. Les colles participants va ser, Guspira de Lleida, Demà Jovencells de Cervera i Dimoniets de Lleida.

En la modalitat de Punts Lliures el pòdium també va ser per Dolç Infern de Lleida, seguida per Somnis del Pla de Mollerussa, Brut Natura de les Borges Blanques i Guspira de Lleida.

I en la modalitat de Sardana revessa cap revessaire aconseguir esbrinar el tiratge de curts i llargs i per tant, resoldre la sardana. 

Enric Mir, alcalde de Les Borges Blanques, acompanyat de les autoritats locals, va lliurar els obsequis i trofeus a les colles participants en el concurs.

La pròxima cita del calendari de competició de l'Acstell tindrà lloc el pròxim dissabte 7 de setembre a 2/4 de 7 de la tarda a Vilanova de Bellpuig i el diumenge 8 a 2/4 de 12 del migdia a Tàrrega.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA